Escut del Col·legi oficial d’Agents Comercials de Barcelona

memòria 2016

Benvinguda del President

Em plau presentar-vos la Memòria d’Activitats del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona (COACB) corresponent a l’any 2016, on hi trobareu detallades les activitats i convenis més rellevants que hem portat a terme.

Aquest any ha estat força important per a nosaltres: els Col·legis d’Agents Comercials hem fet 90 anys. I cada Col·legi ho ha celebrat de manera especial. Nosaltres hem volgut fer tribut als quasi 100 anys de servei amb un reportatge a la revista Comerç & Gestió, on hem recordat els inicis de la nostra entitat a través de dues institucions referents que sempre ens han acompanyat: Fira de Barcelona i Cambra de Comerç. Gràcies a totes dues per treballar per un mateix objectiu en aquests anys: fer créixer la nostra economia.

Aquest ha estat un any positiu pel que fa a l’atur al nostre sector, ja que ha disminuït un 13% respecte l’any anterior; i aquesta es converteix en la millor xifra registrada en els darrers 8 anys.

Hem fet 90 anys, sí, però mirem al futur amb optimisme i amb la seguretat que la nostra professió seguirà creixent, com a mínim, cent anys més.

Us convido a fer una ullada a aquesta memòria que, en definitiva, hem construït entre tots. I és que la història del Col·legi no té sentit sense una paraula clau: col·legiats; són ells qui marquen els 90 anys i els que enforteixen i potencien la professió.

firma del president del COACB
  • Enric Enrech i Artal

  • President

  • Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona

  • -COACB-

Barcelona, 2016