Escut del Col·legi oficial d’Agents Comercials de Barcelona

memòria 2016

Convenis

Durant el 2016, el COACB ha mantingut acords de col·laboració amb diferents entitats de l’àmbit econòmic- comercial, la finalitat de la qual és potenciar la professió comercial i la col·legiació.

Aquests són els convenis i col·laboracions institucionals mantingudes:

Acció - Generalitat de Catalunya
El COACB és agent de suport a la internacionalització, és a dir, entitat capacitada per donar suport a les empreses i professionals que encara no exporten o que ho fan fins a un màxim del 15% de la seva facturació. L’assessorament es fa mitjançant experts i a través de cupons a la internacionalització (bescanviables per serveis) disponibles per als sol·licitants.
Acrelia News
Col·laboració per oferir als col·legiats un servei d’enviament de newsletters a preus especials. Assessorament personalitzat i breu formació sobre funcionament de l’eina per enviar newsletters periòdics.
Air France -KLM
Actualització del conveni i dels descomptes directes per a col·legiats a partir de 30 € per bitllet i fins a 250 € en els vols operats per la companyia. A més, Air France ofereix als col·legiats el BlueBiz, un programa gratuït que acumula crèdits per la compra de vols (1 crèdit = 1 €) i que es poden bescanviar per vols gratuïts.
Aparcaments B:SM – Ajuntament de Barcelona
Col·laboració per cobrir les necessitats dels col·legiats en l’àmbit de l’estacionament de curta durada i de permanència a la ciutat, a través de la targeta “Gremis i Col·lectius Professionals” que permet aparcar a les places verdes mixtes amb una tarifa especial de 2,5 €/h. A més, descomptes del 25% en aparcaments rotació i 10% de descompte als abonaments diürns.
Apple
Conveni a través de l’Associació Intercol·legial de la que el COACB en forma part, per tal d’oferir preus especials als col·legiats en productes Apple. Per obtenir el descompte s’ha de fer la compra online a través d’una plataforma de compra específica per a col·legiats o bé anar a tres botigues del distribuïdor Microgestió i presentar el carnet col·legial.
Arag
Conveni per renovar i millorar les condicions per a col·legiats en l’àmbit assegurador.
Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya
Col·laboració entre ambdues entitats per difondre accions i serveis conjunts i potenciar, així, el col·lectiu de professions col·legiades a Catalunya.
Banc Sabadell
Renovació del conveni per continuar oferint avantatges i condicions especials per als col·legiats. Diferents productes específics adaptats a les necessitats dels professionals.
Barcelona Activa
Col·laboració amb la finalitat de treballar conjuntament per aplicar i potenciar polítiques actives d’ocupació a Barcelona.
Bizbarcelona - Fira de Barcelona
Col·laboració per participar i difondre el saló per a pimes i autònoms, Bizbarcelona, que enguany ha tingut lloc el 1 i 2 de juny i en el que el Col·legi ha col·laborat amb un espai de networking i entrevistes amb hora programada, una conferència, un stand expositor i un espai d’assessorament professional.
Cambra de Comerç de Barcelona
Conveni de col·laboració mitjançant es convoquen als col·legiats les diferents missions comercials internacionals, i beneficis directes del Club Cambra.
Cambra de Comerç Francesa
Col·laboració i suport en l’organització de la trobada multisectorial anual, celebrada en novembre, entre empreses europees i agents comercials col·legiats.
Cambra de Comerç Italiana
Col·laboració i suport en l’organització de la trobada multisectorial anual, celebrada en novembre, entre empreses europees i agents comercials col·legiats.
Cambres de Comerç de la Unió Europea
Col·laboració i suport en l’organització de la trobada multisectorial anual, celebrada en novembre, entre empreses europees i agents comercials col·legiats.
CENFIM - Centre de Difusió Tecnològica de la Fusta i el Moble de Catalunya
Conveni de col·laboració per difondre i donar suport a la propera edició del Showroom del Moble i potenciar així la competitivitat del sector.
CEPSA
Renovació del conveni de col·laboració en la promoció de la targeta Cepsa Star Direct, vàlida a totes les benzineres d’Espanya, on els col·legiats tenen un descompte de 9 cèntims d’euro per litre a la Dièsel Òptima i de 8 cèntims d’euro per litre a la Dièsel i Benzina.
Consejo General de Colegios de Agentes Comerciales de España (CGAC)
Conveni entre ambdues entitats per potenciar el Pla d’Impuls a la col·legiació entre els joves, tot oferint quotes d’alta reduïdes per als menors de 35 anys. Enguany a més, hem col·laborat conjuntament ambdues entitats en l’organització del Networking Professional d’Ocupació, celebrat a Málaga.
Consorci de Comerç, Artesania i Moda - Generalitat de Catalunya (CCAM)
Suport i col·laboració en la realització de projectes professionals organitzats pel COACB, com el showroom Expopell i l’espai de negocis Agents & Brokers, tot fomentant així la relació amb l’Administració i l’assistència de la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, als actes inaugurals.
Consorci per la Formació Contínua
El Consorci ha atorgat enguany places de cursos 100% subvencionats destinats a col·legiats autònoms, en Règim General o en situació d’atur. La col·laboració s’ha fet a través de l’Associació Intercol·legial, de la qual el COACB en forma part.
Club de Marketing de Barcelona
Difusió i accés gratuït per a col·legiats als actes organitzats per ambdues entitats de l’àmbit de les vendes i el marketing.
Creu Roja - Sorteig d’Or
El Col·legi col·labora amb la Creu Roja amb la venda de participacions del número 84.695 per al Sorteig d’Or de l’any 2016.
Departament d'Empresa i Ocupació (Consolida’t) - Generalitat de Catalunya
El COACB és entitat seleccionada pel Departament d’Empresa i Ocupació per assessorar i formar col·legiats autònoms a través del Programa “Consolida’t” amb la finalitat de potenciar el treball autònom a Catalunya. Enguany s’ha impartit una nova edició amb una trentena de participants autònoms i col·legiats.
Egara Formació
Col·laboració entre ambdues entitats amb l’objectiu de convocar i organitzar accions formatives sectorials per a col·legiats, autònoms i aturats.
Fira de Barcelona
Accés gratuït per a col·legiats a les fires professionals organitzades per l’entitat firal durant aquest any. A més, els col·legiats tenen a la seva disposició un despatx gratuït al recinte firal Gran Via i un check in específic per al col·lectiu al mateix recinte.
Hotelius Club
Renovació del conveni amb la cadena Hotelius Club que ofereix als col·legiats descomptes del 15% en més de 60.000 hotels arreu del món.
Institut Català de Finances (ICF)
Conveni per a oferir els col·legiats diferents productes financers, des d’una línia d’inversió a préstecs i avals, lísings o micro crèdits, entre d’altres.
Internationally United Commercial Agents and Brokers (IUCAB)
Conveni entre ambdues entitats per col·laborar en benefici dels col·legiats i l’entorn comercial a nivell internacional tot oferint l’accés gratuït a fires professionals, i ofertes de feina d’empreses estrangeres a través del portal de feina. A més, enguany s’ha celebrat la reunió anual de l’entitat a Málaga, on el Consejo General ha pogut participar activament en la seva organització.
Netherlands Business Support Office
Col·laboració i suport en l’organització de la trobada multisectorial anual, celebrada en novembre, entre empreses europees i agents comercials col·legiats.
Parlem Telecom
Descompte del 15% per a col·legiats sobre qualsevol tarifa de l’operadora de telefonia catalana, Parlem, i atenció personalitzada mitjançant un número d’atenció telefònica específic i un agent especialitzat de Parlem.
Saba Aparcaments
Renovació del conveni per oferir als col·legiats descomptes del 7% sobre la tarifa rotació, del 15% per a noves altes en qualsevol modalitat d’abonament i fins el 60% en tiquets d’hores Tempo (packs de 10 unitats). A més, beneficis en Vals Nocturns (packs de 25 unitats) amb preus especials de 0.25 €/hora en estades entre les 20 h i les 7
Secot
Renovació del conveni amb Secot, el voluntariat sènior d’orientació professional per continuar assessorant col·legiats sobre els seus projectes o negoci i ajudar-los a fer-los créixer.
Solred
Conveni de renovació en el que s’ofereix descomptes en carburants per a col·legiats amb la targeta gratuïta Solred. Descompte directe de fins a 10 cèntims d’euro per litre en Gasoil i fins a 7 cèntims d’euro per litre en Benzina en les més de 2.500 estacions de servei preferent de les xarxes Repsol, Campsa i Petronor. En la resta de benzineres el descompte fixe és de 1,2 cèntims d’euro/ litre. A més, de regal un VIA T totalment gratuït i un segon per 20 euros.
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Acord per impartir noves edicions del Curs Oficial d’Agent Comercial, a través del centre formatiu del COACB, l’Escola Superior de Vendes (ESVEN).