Escut del Col·legi oficial d’Agents Comercials de Barcelona

memòria 2016

OCI I LLAR

imatge oci i llar


Gaudeix amb la teva família d’activitats d’oci i culturals a preus especials.


Restaurants

Descomptes de fins el 50% en centenars de restaurants a Barcelona, fent la reserva online, de manera gratuïta i ràpida, a través de la plataforma de reserves creada entre el portal de reserves eltenedor.es i el COACB.

Espectacles

Descompte del 50% en espectacles i activitats d’oci: musicals, obres de teatre, parcs d’aventures i activitats a l’aire lliure, entre d’altres, a través del portal MyEntrada.com.

La Pedrera

El COACB, a través de l’Associació Intercol·legial de la qual en forma part, t’ofereix un 10% de descompte sobre el preu d'entrada a les visites guiades nocturnes “La Pedrera Secreta”, a l'emblemàtic edifici de La Pedrera de Barcelona, una de les joies del modernisme de l’arquitecte Antoni Gaudí.

MAKRO

Els col·legiats podeu sol·licitar gratuïtament el passaport Makro (la targeta client) i comprar a qualsevol dels seus centres MAKRO (Barcelona, Barberà del Vallès i Zona Franca).

MAKRO ofereix milers de productes d’alimentació i d’altres sectors, una bona relació qualitat- preu, productes en gran format i factures de compra desglossades.