Escut del Col·legi oficial d’Agents Comercials de Barcelona

memòria 2016

OFERTES DE FEINA

Borsa de feina: Comercial-jobs.com

Comercial-jobs.com és la borsa de feina online exclusiva del sector comercial que posa en contacte empreses i agents comercials de tots els sectors professionals.

L’objectiu prioritari de la plataforma és impulsar l’ocupació al sector i donar sortida als centenars de llocs vacants que demanden les empreses. I és que el perfil comercial és un dels més demandats al mercat laboral.

Comercial-Jobs.com està impulsada pels Col·legis Oficials d’Agents Comercials i compta amb el recolzament del Consejo General de Colegios de Agentes Comerciales (CGAC), institució que aglutina totes les entitats col·legials d’Espanya. En total, més de 50.000 col·legiats de tota Espanya poden accedir al portal i inscriure’s al procés de selecció de qualsevol de les ofertes publicades.

Des dels seus inicis s’han gestionat més de 2.000 processos de selecció de comercials, tot orientant i acompanyant empreses i candidats en assolir els seus objectius.

Com funciona?
En només tres passos pots donar-te d’alta gratuïta i inscriure’t a les ofertes de feina que més t’interessin. Els col·legiats teniu accés il·limitat a les ofertes de feina publicades en el portal i podeu gestionar les vostres candidatures a través de la Intranet.

imatge web comercial-jobs
Plataforma de contactes europea

Els col·legiats podeu formar part gratuïtament del directori d’agents comercials proporcionant informació sobre els productes o serveis que representeu i rebre ofertes de feina d’empreses internacionals del vostre sector que seleccionen comercials a Catalunya i Espanya.

• Treballa per a empreses internacionals.
• Amb la garantia de l'Associació internacional de comercials (IUCAB).

Plataforma de networking Agents&Brokers

El Col·legi va impulsar l’any 2005 el projecte Agents & Brokers, un punt de trobada entre professionals del sector comercial que ofereix possibilitats de negoci. En els darrers anys, l’espai ha esdevingut un espai professional de referència per a les empreses i els agents comercials, tot posant en contacte l’oferta i demanda i facilitant trobades i reunions de feina en un únic espai.

Des dels seus inicis, s’han publicat milers d’ofertes de feina i projectes professionals. Anualment, Agents & Brokers s’instal·la al saló per a pimes i autònoms, Bizbarcelona.


imatge networking