Escut del Col·legi oficial d’Agents Comercials de Barcelona

memòria 2016

TECNOLOGIES

imatge plataforma tecnològica


Productes tecnològics amb descomptes exclusius per a col·legiats.


Apple

A través d’un acord entre el distribuïdor Microgestió i l’Associació Intercol·legial, de la qual el COACB en forma part, els col·legiats teniu descomptes i preus especials en productes Apple mitjançant una web específica de compra creada per al col·lectiu.

També podeu comprar físicament amb descomptes i atenció personalitzada, en aquestes tres botigues, tot identificant-se com a col·legiat:

Barcelona: C/ València, 89 (Tel. 93 454 10 01)
Sant Cugat: C/ Santiago Russinyol, 13 (Tel. 93 590 64 49)
Girona: C/ Sant Antoni Maria Claret, 25 (Tel. 972 487 872)

Plataforma tecnològica COACB

El COACB ha tancat diferents acords amb empreses del sector informàtic i tecnològic per tal que els col·legiats puguin comprar a preus exclusius i sense cost d'enviament.

Les ofertes són limitades i entre els productes hi ha portàtils, tablets, impressores, televisions, memòries USB o disc durs, entre d'altres.

Microsoft Office 365

Descomptes del 7% en paquets Office 365 per a col·legiats, a través de l'Associació Intercol·legial i TMClick, partner designat per Microsoft.

Entre els productes hi ha paquets Office 365 Empresa Essentials; Premium; Enterprise E1 o E3, a partir de 40,87 € (preu anual), així com l’Exchange Online Plan 1 i l’Exchange Online Kiosk, plans de bústia de correu de gran tamany, a partir de 18,97 € (preu anual).

Correu professional @coacb.com

El COACB et proporciona un e-mail gratuït amb domini @coacb.com, que t’acredita com a professional col·legiat. Amb capacitat de 100 MB i accés a través de webmail per a què el puguis gestionar des de qualsevol dispositiu.

1.082 col·legiats disposen de correu professional amb domini @coacb.com