Descomptes i avantatges en aparcaments

Targeta de Gremis i Col·lectius Professionals


Mitjançant un conveni amb l’Ajuntament de Barcelona, els col·legiats/des  podeu aparcar a les àrees verdes, excepte les d'ús exclusiu per a veïns, amb un preu especial de 2,50 €/h. i descompte del 25% als aparcaments soterranis de la xarxa B:SM. El conveni és exclusiu per al col·lectiu d’agents comercials i part dels professionals sanitaris, sectors que depenen del cotxe per treballar diàriament.  


La targeta és de prepagament, amb un saldo de 50€ i la pots comprar a les oficines del Col·legi.  

Xarxa aparcaments B:SM


Núñez i Navarro Parkings


A través d’un acord amb l’Associació Intercol·legial, de la qual el COACB en forma part, els col·legiats/des podeu aparcar al centre de Barcelona, Sabadell i Reus amb descomptes. 


  • 10% de descompte directe sobre la tarifa de rotació horària
  • Fins el 50% de descompte en abonaments

Ubicació d'aparcaments de rotació

SABA Aparcaments


Descomptes del 7% sobre la tarifa rotació, del 15% per a noves altes en qualsevol modalitat d’abonament i fins el 60% en tiquets d’hores Tempo (packs de 10 unitats). 


A més, pots beneficiar-te dels Vals Nocturns (packs de 25 unitats) amb preus especials de 0.25€/hora en estades entre les 20h i 7h. 

Aparcaments exclosos: CosomoCaixa; Illa Diagonal; Aeroports i Estacions.

SI ETS COL·LEGIAT/DA ACCEDEIX AQUÍ

Distintiu d'aparcament

Distintiu que ofereix el Col·legi per a què el puguis posar al teu vehicle identificant-te com a agent comercial col·legiat/da en exercici de la professió. Aquest distintiu és de caràcter anual i atès que únicament es pot expedir un per col·legiat/da, requereix ser recollit personalment a les oficines COACB. El distintiu es tramita de forma gratuïta i es lliura al moment. 

Nota: no eximeix de la imposició de sancions, però deixa constància de la situació en la qual el col·legiat/da està absent per un període màxim de 15 minuts, instant a l'agent al fet que respecti aquest marge temporal a les àrees verdes i blaves.

SI ETS COL·LEGIAT/DA ACCEDEIX AQUÍ