Assegurances

Incloses en la quota col·legial


Responsabilitat Civil Professional (RCP)

Destinada a cobrir danys i perjudicis que, com a professional col·legiat/da, puguis causar a terceres persones mentre estàs desenvolupant la teva activitat i, com a conseqüència, d'un error o negligència. Cobreix: límit per sinistre: 60.000€, danys a documents de tercers en custòdia i defensa de responsabilitat civil i penal.


Assegurança d'accidents

Amb una cobertura de 15.000 €, per mort o invalidesa, en accidents que es puguin ocasionar en exercici de la professió comercial.


Servei de consultes mèdiques telemàtiques

Aquesta assegurança compta amb un xat mèdic general 24/7, dues consultes al mes per especialitats o dues consultes l'any de medicina general i programada; entre d'altres.

SI ETS COL·LEGIAT/DA EN ACTIU ACCEDEIX AQUÍ
PER VEURE CONDICIONS I PÒLISSES


Altres assegurances professionals negociades 
per a col·legiats/des

Retirada de carnet

Assegurança amb preus especials per a col·legiats/des amb subsidi mensual de 900€ per 28€/any o subsidi mensual de 1.800€ per 50€/any.


Mútues de salut amb preus especials

La corredoria d'assegurances del COACB manté acords amb la majoria de mútues i assegurances de salut i ofereix als col·legiats/des assessorament personalitzat i preus negociats que permeten millorar el que estàs pagant actualment. Assegurança de salut a partir de 38,32€ al mes per persona assegurada (per a pòlisses de 4 o més persones). 


MÉS INFORMACIÓ