Veure totes les ofertes Representant de vendes per a empresa de transport marítim/aeri (transitari)

Inscripciones Finalizada

Data Publicació: 05/04/2023
Contracte Mercantil: Contrato Mercantil
Producte/Servei: Transporte marítimo de mercancías, transporte aéreo de mercancías, almacén logístico, Despachos de Aduana
Marca: Boss Continental
Educació: CFGM/SEC
Tipus de candidat: Agents comercials col·legiats
País: Espanya
Zones de representació: ESPANYA
Inscritos: 1

Som una empresa amb 40 anys al sector del transport marítim, aeri i duanes. L'empresa també té magatzem logístic propi a Madrid.

El nostre equip està repartit entre Madrid, Itàlia, Colòmbia i l'Índia i busquem ampliar la nostra xarxa comercial a través de representants de vendes a les diferents províncies d'Espanya per a la captació de clients a tot el territori nacional.

El nostre servei de transport marítim i aeri va dirigit a empreses que importen o exporten mercaderies a qualsevol país del món per una d'aquestes dues vies i principalment fora d'Europa: Els nostres mercats principals són els EUA, Àsia, Austràlia i Amèrica Llatina.

La nostra tasca, a més d'ocupar-nos de la gestió del transport, és ajudar les empreses i assessorar-les perquè les vostres compres/vendes internacionals tinguin èxit.

Requisits:
Els candidats han de tenir preferiblement experiència en el sector del transport marítim i aeri de mercaderies i en serveis de magatzem B2B (crossdocking, paletitzat, etc.)

Encara que també podrien ser viables dos tipus de col·laboradors més:

- Col·laboradors del sector del transport terrestre de mercaderies FTL, LTL ja que les empreses que compren i venen mercaderies i tenen enviaments terrestres, solen també importar o exportar per via marítima o aèria i es podria fer venda creuada.
- Col·laboradors d'altres sectors com a industrial, telecomunicacions, fertilitzants, tèxtil, etc. que puguin fer venda creuada als clients actuals.

Beneficis de treballar amb nosaltres:

Contracte mercantil Salari fix + comissions segons acord
Possibilitat de passar a contracte laboral i liderar equips segons interès i resultats de vendes després del primer any.
Programa de capacitació i desenvolupament tant en vendes com en comerç internacional
Oportunitat de creixement en l'àmbit de gestió d'equips en el futur i tenir personal de vendes a càrrec.
Flexibilitat d'horari, de zona de residència i de triar la zona de vendes a la vostra conveniència mentre la plaça estigui lliure.
Equip de suport per a les feines administratives a càrrec de l'empresa.