Veure totes les ofertes Consultor SilverGold Patrimoni

Inscripciones Finalizada

Data Publicació: 22/05/2023
Contracte Mercantil: Contrato Mercantil
Producte/Servei: Inversiones en Metales Preciosos
Marca: SilverGold Patrimonio
Educació: Bachillerato/Batxillerat/COU/BUP/High school degree
Tipus de candidat: Agents comercials col·legiats
Zones de representació: ESPANYA

Som una empresa que va néixer a Màlaga el 2018 amb una missió clara: convertir en accessible per al petit i mitjà estalviador, l'interessantíssim mercat dels Metalls Preciosos.

Oferim: experiència, coneixement i una situació privilegiada als mercats per a la compra i venda dels Metalls Preciosos. Ajudem les persones a crear el seu propi patrimoni intel·ligent amb metalls preciosos d'inversió.

El nostre pla de carrera fins avui ha posat el seu focus a mantenir i fer créixer tant en qualitat com en quantitat al nostre equip. Ara ha arribat el moment de mirar més enllà i ampliar i consolidar el nostre Pla de Cursa SilverGold.

Som una companyia propera, humana, digitalitzada i professional. Estem implementant processos i estratègies perquè tot el nostre equip vegi en nosaltres aquest aliat que l'ajudarà a desenvolupar-se tant personalment com professionalment.

Estem duent a terme estratègies i accions per captar el millor talent i que vulgui pertànyer a aquesta companyia.

Comptem amb un Pla de Carrera que convida cada professional a sentir-se part mateixa de la companyia i on el seu creixement és el nostre propi, el dels clients i el de tots.

Formació, aspiracions, metes, projectes, il·lusions, reptes i un llarg etcètera conformen el nou Pla de Carrera SilverGold. T'hi apuntes?

Quina diferència el nostre equip?
Compromesos, professionals i lliurats als clients. El nostre equip sap que està oferint els millors productes i serveis a Metalls d'Inversió, cosa que els fa estar orgullosos i motivats per oferir el millor als seus clients.