Veure totes les ofertes Agent comercial revestiments ceràmics

Inscripciones Finalizada

Data Publicació: 30/05/2023
Contracte Mercantil: Contrato Mercantil
Producte/Servei: Diseño, producción, distribución Revestimientos Cerámicos de gama alta
Marca: eVita - Buit Valencia
Educació: Bachillerato/Batxillerat/COU/BUP/High school degree
Tipus de candidat: Agents comercials col·legiats
Zones de representació: ILLES BALEARS, LA RIOJA, COMUNITAT DE MADRID, COMUNITAT FORAL DE NAVARRA, PRINCIPAT D´ASTURIES, CANTABRIA, ANDALUSIA, ARAGO, ILLES CANARIES, CASTELLA LA MANXA, CASTELLA I LLEO, CATALUNYA, EXTREMADURA, GALICIA, PAIS BASC, CIUTAT AUTONOMA DE CEUTA, CIUTAT AUTONOMA DE MELILLA, ANDORRA, AUSTRALIA, AUSTRIA, CANADA, DINAMARCA, EMIRATS ARABS UNITS, ESTATS UNITS, FINLANDIA, FRANÇA, GEORGIA, IRLANDA, ISLANDIA, ISRAEL, ITALIA, MEXIC, MONACO, SUECIA, HOLANDA
Inscritos: 6

Hola, necessitem agents comercials per a diverses zones d'Espanya per representar les nostres marques pròpies de Revestiment Ceràmic.
Es tracta de revestiment ceràmic de disseny innovador i diferenciat clarament de la competència, amb gran acollida a la darrera fira del Sector CEVISAMA 2022, la nostra firma compta ja amb un any d'experiència i amb un creixement incipient.

Busquem agent comercial freelance a comissió, amb cartera de clients al sector del disseny tipus, estudis d'Arquitectura i Interioristes, Contract i botigues especialitzades de nivell elevat.
L'octubre del 2023, participarem en la fira especialitzada en equipaments d'HOTELS, INTERIHOTEL 2023 que se celebrarà a BARCELONA.
No demanem experiència al sector del Revestiment Ceràmic, si al món del disseny, arquitectura i contract.