Justificant per poder anar a treballar

El COACB recomana que per a desplaçaments necessaris dels sectors de primera necessitat exposin el Certificat juntament amb el carnet de col·legiat/da que acredita l'exercici de l'activitat.

Emplena aquí el certificat

Assessorament professional gratuït per videoconferència

El COACB t'ofereix assessorament professional, gratuït i personalitzat, els dimarts i dijous a través de videoconferència amb experts que t'ajudaran a reorientar el teu negoci; impulsar de nou el teu projecte o crear-te nous objectius.

Sol·licita hora amb l'assessor aquí

Assessorament fiscal, laboral i
jurídic gratuït

Per resoldre els dubtes que puguis tenir sobre la situació actual, el COACB posa a la teva disposició el servei d'assessorament gratuït en àmbit fiscal, laboral i jurídic. Totes les consultes es realitzen de manera telemàtica.

Demana hora amb l'assessor

Recomanacions del departament jurídic del COACB

L'advocat del COACB, Carlos Larrumbe, ha elaborat una carta de recomanació per a què col·legiats/des lliurin, si ho creuen convenient, a les seves representades indicant la conveniència del compliment de les seves obligacions; particularment de pagament.

Veure recomanació aquí

Sessions formatives

Et presentem la programació de sessions formatives en directe, del COACB i altres entitats col·laboradores, per als propers dies.
Les inscripcions a algunes d'aquestes sessions requereixen el registre previ.

Més informació

El COACB segueix
al teu costat, teletreballant

Àrea d'Atenció Col·legial:
envia un correu, un whatsapp al 669 403 030 o truca al telèfon 93 231 94 12
(de dilluns a divendres, de 9 a 18:30h)