Formació contínua

Més de 2.000 hores formatives i més de 500 alumnes assisteixen cada any als cursos impartits per l'Escola Superior de Vendes (ESVEN), el centre formatiu del COACB.


CONSULTA TOTA LA FORMACIÓ

 

El Col·legi ofereix un ampli programa formatiu a col·legiats i col·legiades, a través del seu centre formatiu l’Escola Superior de Vendes (ESVEN). El centre, especialitzat en formació comercial i marketing, s’orienta al reciclatge professional i a la inserció laboral de persones qualificades en el món de les vendes. 

 Com a centre formatiu del Col·legi ofereix i avala la professionalitat del seu alumnat, tot oferint una certificació universitària als col·legiats i col·legiades. El COACB ha enfocat l’ESVEN per a què la formació que imparteix sigui bona part subvencionada i/o gratuïta per als col·legiats i col·legiades.

Acreditació oficial per exercir l'activitat comercial amb les competències i habilitats necessàries per al bon desenvolupament professional.

Campus virtual amb formació online de temàtica com ara gestió empresarial; marketing; comerç internacional; idiomes i informàtica, entre d'altres.

Formació de temàtica diversa, subvencionada i adreçada a autònoms/es, treballadors/es en Règim General i persones en situació d'atur. 

Càpsules formatives mensuals (híbrides i online) adreçades a professionals comercials que desitgin actualitzar-se i reciclar-se en diferents àmbits.

Esdeveniments propers


Notícies Formació