Descomptes en viatges i restaurants

Descomptes directes en més de 100.000 hotels

Descomptes a partir del 15% (segons cadena hotelera) sobre el millor preu garantit en més de 100.000 hotels nacionals i internacionals. Sense despeses de gestió.

SI ETS COL·LEGIAT/DA ACCEDEIX AQUÍ

Descomptes de fins el 7% en paquets vacacionals

Descompte de fins el 7% en paquets vacacionals a totes les destinacions (per a reserves amb 60 dies d'antelació) i del 5% en la resta de reserves. El descompte aplica a totes les oficines Ecuador i Halcón Viajes.

Per beneficiar-se del descompte el col·legiat/da ha d'acreditar la seva col·legiació amb un formulari que li lliuraran juntament amb la seva oferta personalitzada.

Descomptes en Restaurants (AN Grup)

Descompte del 10% a tots els restaurants del grup de Barcelona i Madrid, de dilluns a diumenge i a qualsevol hora. El descompte s’aplica per dinars i sopars (excepte en menús diaris i especials) als restaurants del grup: Oassis, Mussol; Citrus; La Botiga; Piscolabis; Tapa- Tapa i Txapela.

Per beneficiar-se del descompte és imprescindible ensenyar al restaurant el carnet COACB o bé mostrar, a través de la pantalla del mòbil, la Intranet COACB amb el nom del col·legiat/da.

Trasmed

Descompte del 20% sobre la millor tarifa disponible, a les rutes Península Balears i Inter insulars Balears (Barcelona – València; Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera). Exceptuant el període del 15 de juny al 15 de setembre en què s’aplicarà un descompte del 10%. Queden exemptes de l’aplicació del descompte: del 29 de juliol al 7 d’agost, del 12 al 15 d’agost i el dies 20, 21, 27 i 28 d’agost.

El descompte s’aplica sobre el preu de la tarifa (incloent-hi passatgers, vehicles i/o mascotes) més taxes.

Beneficia't del descompte a les finestretes de les Terminals; trucant al Call Center de Trasmed (96 091 33 16) o enviant un mail a ventaspasaje@trasmedgle.com indicant l'acord i presentant el teu carnet col·legial. Per obtenir el descompte ha de viatjar almenys un dels titulars per cada reserva.

Grimaldi Lines

Descompte del 12% en la compra de connexions marítimes a Itàlia, Sardenya, Grècia, Sicília i Tunísia. S’aplica un 10% de descompte en connexions marítimes des de / a Cagliari / Napoli / Palermo; Civitavecchia / Càller / Arbatax.

S’aplica a la compra de bitllets per a les connexions marítimes indicades, sobre la tarifa de passatge del vaixell (adult / nen), suplement d’allotjament (butaca, cabina a compartir i cabina ús exclusiu), vehicle i animals domèstics. No s’aplica a les taxes, menjars, assegurança de cancel·lació de viatge i serveis a bord. L’oferta és acumulable amb totes les ofertes especials actives al moment de la reserva.

A més, 10% de descompte a tots els paquets vacacionals de vaixell i allotjament (hotel o apartament). El descompte s’aplica a tots els membres de la reserva i no s’aplica sobre les taxes, l’assegurança de cancel·lació i altres serveis a bord.

SI ETS COL·LEGIAT/DA ACCEDEIX AQUÍ